Wie ben ik?

Als ontwerpbureau ‘So Sandrien’ probeer ik op de eerste plaats mensen blij te maken!
Je kan bij mij terecht zowel voor een basis interieuradvies, als voor een uitgebreid ontwerp van jouw woning of kantoor, van eerste lijn op papier tot en met het volledig afgewerkte resultaat. En niet enkel interieur, maar ook grafisch ontwerp is mijn passie. Ik werk dus ook heel graag gepersonaliseerde wenskaarten, geboortekaartjes of uitnodigingen uit.

Ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en creatieve oplossingen op maat van de opdrachtgever. Ik bouw graag een persoonlijke relatie op met de klanten, om op die manier tot het meest ideale resultaat te komen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Interieurontwerp

Op vlak van interieurontwerp werk ik allerlei projecten en opdrachten uit. Dat kan dan gaan van een snel advies, schetsontwerp, uitwerken van een een grondplan met moodboard, visualisatie in fotorealistische 3d-beelden tot het opmaken van technische tekeningen, prijsvragen bij aannemers en indien gewenst ook de opvolging van de werf.

Ik werk ook vaak en graag samen met architecten of interieurarchitecten. Alles is mogelijk!

E-ontwerp

Voor particuliere klanten die nog niet helemaal overtuigd zijn van een werkelijke verbouwing werk ik graag een ontwerp uit in 3D. Op deze manier kunnen de klanten toch zien wat de mogelijkheden zijn, maar krijgen ze de tijd en mogelijkheden om dit volledig op hun eigen tempo te realiseren.

Verder werk ik voor verschillende architecten, projectontwikkelaars, immo-kantoren, meubelmakers en andere bedrijven 3D-beelden uit die kunnen dienen als visualisatie bij de verkoop van (nieuwbouw)projecten.
Flexibiliteit is mijn drijfveer.

Grafisch ontwerp

Als extra creatieve uitlaatklep en vooral ook als afwisseling werk ik ook geboortekaartjes, trouwkaarten, affiches en logo’s of huisstijl uit. Technisch drukwerk zoals bv. folders en presentatiemappen is minder aan de orde.